martes, 10 de enero de 2012

Nou Centre d'Urgències d'Atenció Primària a Nou Barris


El nou centre d'Horta atendrà els pacients de les urgències del CAP Guineueta. Es posarà en marxa a partir del 18 de gener.

A partir del proper gener, es posarà en marxa la nova reordenació de l'atenció primària i urgent en els districtes d'Horta i el nord de Nou Barris, duta a terme per l'Institut Català de la Salut. Aquesta reorganització ha permès l'obertura del nou Centre d'Urgències d'Atenció Primària (CUAP) d'Horta.

Aquest centre altament tecnificat està ubicat al carrer Sant Gaudenci, 21, i ocupa una superfície de 550 metres quadrats. L'equipament donarà cobertura a una població de més de 134.000 habitants, entre els districtes d'Horta i la part nord del districte de Nou Barris. El centre estarà obert les 24 hores del dia, tots els dies de l'any. Aquest CUAP donarà servei als ciutadans que hagin de fer ús del servei d'urgències fora de l'horari del CAP Guineueta, igual que el CUAP Cotxeres, obert des del mes de desembre de 2010. Entre els dos equipaments es garanteix l'atenció urgent als veïns de la zona nord del districte de Nou Barris.

Horari del Centre d'atenció primària
De dilluns a divendres, de 8 a 20h
Dissabte de 9 a 17h
Telèfon 93 274 95 34

No hay comentarios:

Publicar un comentario