viernes, 20 de enero de 2012

Els veïns de Nou Barris demanen explicacions sobre el tancament del CAP

Els veïns es van reunir al Consell de Barri de Canyelles per protestar contra el tancament del servei d'urgències nocturnes al CAP Guineueta.

Gran expectació anit al Consell de Barri de Canyelles, un consell que els veïns van aprofitar per demanar explicacions a la regidora de Nou Barris, Irma Rognoni, sobre el tancament del servei nocturn i festiu d'urgències al CAP Guineueta. Els veïns van omplir la sala d'actes del local de l'av. de Canyelles amb pancartes i protestes, mentre altre grup es mantenia tancat a l'ambulatori. De fet, els veïns pretenen mantenir el tancament fins aquesta tarda, quan es tornaran a manifestar.

Irma Rognoni, regidora de Nou Barris: "No és rendible mantenir el servei nocturn"

Per la seva banda, la regidora de Nou Barris ha manifestat la seva voluntat de treballar per un servei de salut de qualitat. Tanmateix, també ha afirmat que segons l'estudi estadístic de les visites del CAP Guineueta fora d'horari laborable, no era rendible mantenir obert el servei.

D'altra banda, Rognoni ha recordat els veïns que a les negociacions prèvies al tancament es va acordar que continués l'atenció urgent els dissabtes fins a les 17h, a diferència d'altres ambulatoris.
Un altre aspecte criticat pels veïns ha estat la manca d'informació sobre el trasllat de les urgències nocturnes al CUAP d'Horta.

1 comentario:

  1. Hola, em sembla tot un encert aquesta pàgina. Et posaré un link al bloc.
    Salut

    ResponderEliminar