domingo, 16 de octubre de 2011

La gespa arriba al 'Turó de la Peira'



Després de més de 40 anys com a club de futbol del barri, el Turó de la Peira ja pot dir que disposa de gespa artificial. Tanmateix, això que podria semblar un luxe, resulta que és una necessitat. De fet, ha estat el penúltim club de Barcelona en disposar de gespa en el seu camp. La precària situació econòmica de l'entitat i les 'llargues' de l'Ajuntament han fet retardar aquest fet fins al punt que la situació s'havia tornat insostenible. Les condicions en les que havien de jugar els nens: amb camp de terra, porteries irregulars, tanques perilloses en mal estat, així com despreniments del turó; feien que el Turó de la Peira sigues un club amb greus problemes per seguir endavant.
Però amb l'arribada de la temporada 2011-2012, la gespa i les bones instalacions han arribat al Turó de la Peira. Tot i que s'havia fet un pla de remodelació amb un pàrquing subterrani, el club s'ha estimat més col·locar la gespa ja i no haver d'esperar més. Així que el Turó de la Peira ja pot viure tranquil i mirar cap al futur amb il·lusió.

Aquest fet suposa una gran injecció de moral per tota l'entitat, i un orgull pel barri ja que donava una imatge bastant deplorable. A més, mostra d'aquesta 'nova vida' que té el Turó, és l'increment de matricules de nens al club un 15%, ja que feia 3 anys que estaven disminuint.

En definitiva, en aquests temps de crisi i quan semblava que el Turó de la Peira estava condemnat a la desaparició; les noves instalacions i la il·lusió renovada de la canalla són un motiu d'orgull pel barri de Nou Barris.
Imatge: CCD Turó de la Peira

No hay comentarios:

Publicar un comentario